Plaja de la Neptun
Plaja Neptun – Olimp are mai multe sectoare, prin care fiecare turist poate descoperi o locatie perfecta in care sa-si petreaca zilele de vacanta. Unele sectoare ale plajei sunt private si ofera acces la spatii amenajate cu sezlonguri.
Plaja Neptun este una din cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc: La Steaguri si se continua cu plaja din Jupiter in partea de sud si cu plaja din Olimp in partea de nord , dar fara a comunica cu cea din Olimp de care este despartita de o zona care apartine Guvernului Romaniei. Toate plajele sunt amenajate si curate, iar multe dintre ele au terenuri de sport pe plaja, pentru pasionatii de volei si fotbal. Plaja statiunii Neptun are o latime medie ( 30 – 100m) cu un nisip bun, apa curata si multe posibilitati de agrement si servicii diverse.
Plaja de la Neptun
Bazele de tratament de la Neptun - Olimp
Statiunile de la Marea Neagra dispun de resurse naturale, ce pot fi folosite in tratamentul diferitelor afectiuni. Tratamentele disponibile la baza din interiorul Hotelului Doina sunt aerohelioterapie,talasoterapie, impachetari cu namol ( extras din lacul Techirghiol) si nu numai , ce pot fi folosite pentru afectiuni reumatice, artritice, ginecologice, endocrine, dermatologice.
Bazele de tratament de la Neptun - Olimp
Delfinariu
DELFINARIUL se numara printre cele mai vizitate obiective turistice din Constanta atat in sezonul estival, cat si in extra sezon. Alaturi de Planetariu, Observatorul Astronomic si Microrezervatie, Delfinariul face parte din frumosul si interesantul Complex Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, situat la intersectia bulevardului Mamaia cu strada Soveja.
Delfinariul a fost inaugurat pe data de 1 iunie 1972, reprezentand la acea vreme primul muzeu de acest gen din Romania si din sud-estul Europei. In prezent, Delfinariul ramane singura locatie din tara noastra in care va puteti relaxa urmarind un spectacol extraordinar ai carui protagonisti sunt delfinii, leii de mare si pinguinii. Vedetele Delfinariului constantean sunt Peipei, Chen Cheng si Ni-Ni (un mascul si doua femele), trei delfini adusi in 2010 din China. Starurile cu inotatoare executa giumbuslucuri pline de farmec in fiecare zi dupa un program bine stabilit, smulgand zambete si aplauze frenetice din partea spectatorilor prezenti.
Vizita la Delfinariu nu trebuie amanata! Veti trai o experienta frumoasa, intr-un univers plin de veselie si zambete!
Delfinariu
Jurasica Adventure Park
Jurasica Adventure Park este situat în pădurea Comorova și este singurul parc tematic de dinozauri de pe litoral. Părinții și copiii pot descoperi cei 42 de dinozauri interactivi, de mărime naturală, amplatați pe o suprafață de 2 hectare. Pe lângă aceștia, Jurasica mai dispune de cel mai mare parc gonflabil din România, o zonă de fast-food, bar și terasă și un magazin de suveniruri.
Jurasica Adventure Park
PARADIS Land - Parc de aventura
Paradis Land este primul brand din zona de Sud- Est a Romaniei ce îsi propune sa imbunatateasca experienta de aventura traita într-un astfel de parc.
Ghidat de sloganul "mare & aventura", Paradis Land este locul perfect pentru petrecerea timpului liber inconjurat de natura. Jocul de cuvinte creat in sloganul nostru, mpinge aventurierul sa descopere marea aventura ce se ascunde in locatia noastra.
Noul concept de parc de aventura a fost pus in scena de catre doi oameni de afaceri din zona de sud-est a Romaniei, respectiv din Constanta. Cu o experienta cumulata de peste 20 de ani, cei doi asociati au pus bazele celui mai nou parc de aventura din Romania, si singurul din zona litoralului.
Avand in vedere notiunea parcului de aventura, conceptul Paradis Land vrea sa dezvolte, prin abordarea sa, o noua idee de petrecere a timpului liber. Adaugand un plus de jocuri si activitati traseelor ce compun un parc de aventura, nu am uitat de aspectul educativ al acestora. Ne dorim sa fim un lider, atat in aventura, cat si în petrecerea timpului liber într-un mod cat mai curat, corect si sanatos.
PARADIS Land - Parc de aventura
Muzeul de Arheologie Callatis
MUZEUL DE ARHEOLOGIE CALLATIS Mangalia este o institutie dedicata expunerii si conservarii vestigiilor istorice ale vechii cetati Callatis. Muzeul a fost inaugurat in anul 1959, dupa ce lucrarile de modernizare ale orasului au scos la iveala nenumarate vestigii din perioadele: neolitica, greaca, romana si romano-bizantina. Muzeul de Istorie si Arheologie din Mangalia cuprinde o varietate de obiecte cu insemnatate istorica, incepand cu exponatele aflate in incinta muzeului si incheind cu monumentele arheologice aflate pe teritoriul municipiului Mangalia: zidul de aparare al cetatii Callatis, Necropola Romano-Bizantina si Mormantul princiar. In cadrul expozitiei organizate in interioriul muzeului vizitatorii pot admira coloane, capiteluri, frize cu metope, vase ceramice, amfore, opaite, statuete, vase din sticla, stele funerare, inscriptii, reprezentatii ale unor zeitati, podoabe si bijuterii, monede, ustensile si multe alte obiecte cu insemnatate istorica. Un exponat de mare importanta al muzeului este mormantul cu papirus, datand din secolul al IV-lea I. Hr. Papirusul descoperit in interiorul mormantului a fost scris in limba greaca si reprezinta cel mai vechi document scos la iveala pe teritoriul tarii noastre.
Muzeul de Istorie si Arheologie din Mangalia este deschis zilnic incepand cu ora 08.30 si isi primeste vizitatorii pana la orele 19.30 in timpul sezonului, respectiv 16.30 in extrasezon.
Muzeul de Arheologie Callatis
Galaxy WaterPark Jupiter
Galaxy WaterPark este un parc acvatic situat în Jupiter, conceput pentru cei care caută o sursă inepuizabilă de distracție. Aici se găsesc 7 tobogane pentru adulți și o zonă dedicată copiilor cu 3 tobogane. Parcul include de asemenea și o zonă spa, un bazin acoperit, și o zonă de relaxare cu șezlonguri.